Ne puteti gasi pe

DESCOPERĂ-ȚI ADEVĂRATA VOCAȚIE

Profită de promoția

Plătești 2, primești 4!

Bine ai venit!

Platforma PeMeserie.ro îți pune la dispoziție 3 teste de orientare în carieră renumite pe plan mondial. Aceste teste îți oferă informații despre trei aspecte relevante în alegerea profesiei: interese, trăsături de personalitate și potențialul tău cognitiv. Acum poți primi toate aceste informații într-un raport integrat oferit la final ca bonus prin promoția Plătești 2, primești 4!

CE TREBUIE SĂ FACI?

Folosind codul promoțional 2+1+bonus vei avea acces gratuit la unul din cele trei teste, cu condiția ca tu să le achiziționezi pe celalalte 2. Achiziția celor două teste se face prin SMS, la tariful standard de 10 euro + TVA per test. Astfel, tu achiziționezi prin SMS Testul de personalitate (BFQ) și Testul de interese (SDS) iar noi îți oferim gratuit Testul de inteligență (IST).

Urmează pașii de mai jos pentru a primi acces gratuit la
Testul de inteligență (IST).

PAȘI PROMOȚIE

  1. Trimite SMS la 7575 (disponibil doar în rețelele Vodafone, Orange și TELEKOM) pentru a comanda cele 2 teste: un SMS cu textul „BFQ” (pentru achiziția Testului de Personalitate) și altul cu textul „SDS” (pentru achiziția Testului de Interese). Vei primi câte un mesaj de confirmare pentru fiecare dintre ele.
  2. Confirmă plata trimițând un SMS cu textul DA la 7575 (Vodafone și Orange) sau 75750 (Telekom).
  3. Primești codurile de acces pentru Testele de Personalitate și de Interese. Păstrează SMS-urile.
  4. Introdu cele 2 coduri de acces primite prin sms în campurile Cod BFQ și respectiv Cod SDS.
  5. Introdu codul promoțional 2+1+bonus în câmpul Cod promo
  6. Completează câmpul Adresa de email cu adresa ta de mail.
  7. Dă click pe GENEREAZĂ COD și vei primi instant un cod cadou pentru acces gratuit la Testul de inteligență (IST).
  8. Dă click pe linkul activ ÎNCEPE TESTAREA și completează rând pe rând cele 3 teste. Vei primi câte un raport cu rezultatele tale pentru fiecare test. Iar după ce ai completat toate cele 3 teste, va fi generat și raportul integrat oferit ca bonus. Acesta sintetizează info din toate cele 3 rapoarte, incluzând și un ghid de lucru/plan de acțiune pentru viitor