Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

Termeni si conditii

1. Acceptarea termenilor si conditiilor

Site-ul web www.pemeserie.ro („Site-ul”) este un serviciu de testare psihologica („Serviciul”). Continutul si design-ul acestuia se afla in proprietatea si administrarea exclusiva a S.C. D&D Consultants Grup s.r.l.(„Proprietar”).

Termenii si conditiile acestea reprezinta un acord intre Proprietar si orice persoana („Utilizator”) care doreste furnizarea Serviciului. Achizitionarea accesului la Serviciu reprezinta acordul dat de Utilizator cu privire la faptul ca a citit, a inteles si este de acord sa respecte in totalitate termenii si conditiile de utilizare.

2. Informatii generale despre teste

Testele disponibile pe Site sunt teste psihologice stiintifice, rezultate din studii extensive la nivel international, in conformitate cu regulile stiintifice uzuale si adaptate pentru populatia Romaniei pe esantioane de cel putin 2000 de persoane. Rezultatele studiilor efectuate au fost centralizate in baze de date utilizate la alcatuirea etaloanelor specifice si a profilurilor interpretative.

Informatii complete, corecte si precise cu privire la caracteristicile esentiale ale acestor teste sunt furnizate in sectiunea Testele noastre de pe Site.

3. Garantii si limitare de raspundere

Proprietarul este unicul detinator din Romania al licentei de distribuire a testelor psihologice disponibile pe Site.

Proprietarul garanteaza acuratetea stiintifica a scorurilor obtinute in urma efectuarii testelor prin raportare la caracteristicile individuale specifice ale fiecarui Utilizator. Pentru o interpretare corecta si complexa a profilurilor se recomanda asistenta unui consilier specializat.

Proprietarul nu raspunde de modul in care Utilizatorul intelege profilurile interpretative, de concluziile trase si de eventualele decizii, actiuni sau orice fel de demersuri intreprinse pe baza acestora.

Proprietarul nu este responsabil de niciun fel de plangere, pierdere, prejudiciu material sau de orice alta natura suferite de Utilizator ca urmare a utilizarii Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi materiale cauzate de gestionarea defectuoasa a codurilor de acces primite prin SMS ori rezultate in urma adoptarii oricaror decizii, demersuri sau actiuni ca urmare a profilurilor interpretative, precum si eventualele prejudicii materiale sau morale rezultate in urma unui eventual dezacord al Utilizatorului cu privire la continutul profilurilor interpretative.

Proprietarul nu raspunde pentru orice daune cauzate Utilizatorului de un tert in legatura cu Serviciul. Spre exemplu, Proprietarul nu raspunde pentru intreruperea temporara sau totala a functionarii Site-ului, din motive care nu tin de acesta, cum ar fi infestarea cu un virus, intreruperea alimentarii cu energie electrica etc. Proprietarul isi rezerva dreptul de a intrerupe partial sau total functionarea Site-ului in cazul in care are suspiciunea ca acesta nu functioneaza la parametri maximi (infectarea cu virusi, defectiuni tehnice etc.) sau in caz de forta majora (dezastre naturale etc.).

Proprietarul nu raspunde pentru orice dauna suferita in vreun fel de Utilizator ca urmare a incalcarii sau ignorarii instructiunilor de pe acest Site. Proprietarul isi rezerva dreptul de a intrerupe accesul pe Site al Utilizatorului in cazul in care considera ca este incalcat prezentul acord relativ la termenii si conditiile de utilizare a Serviciului.

In orice caz, raspunderea Proprietarului fata de Utilizator este limitata la Valoarea Serviciului.

4. Limite si restrictii geografice

Testele disponibile pe Site si profilurile aferente rezultate sunt generate in limba romana. Acestea sunt adaptate caracteristicilor sociologice si psihologice ale persoanelor din Romania, avand in vedere particularitatile acestora rezultate in urma studiilor efectuate. Utilizarea Site-ului de catre alte persoane ar putea afecta acuratetea si relevanta profilurilor interpretative generate. Prin urmare, testele sunt destinate in principiu persoanelor cu domiciliul in Romania, de nationalitate romana si aflate pe teritoriul Romaniei.

5. Utilizarea Serviciului

Serviciul este destinat Utilizatorilor cu un telefon mobil compatibil pentru expedierea de SMS-uri si conectat la operatorii de telefonie mobila Telekom, Orange sau Vodafone.

Serviciul opereaza in felul urmator:

a) Consumatorul achizitioneaza accesul la Serviciu prin serviciul de mesaje scrise (SMS) al operatorului sau de telefonie mobila astfel:

 • Pentru clientii Vodafone sau Orange: Trimite un sms la 7575 cu urmatorul text:
  • JVIS pentru inventarul de interese Self Directed Search
  • IST pentru testul de inteligenta Intelligenz-Struktur-Test 2000 R
  • BFQ pentru inventarul de personalitate Big Five Questionnaire
  Tariful unui SMS este de 10.1 euro + TVA). Vei primi inapoi un mesaj in care ti se va cere sa confirmi plata pentru accesul pe site trimitând textul DA la 7575. In momentul in care primesti codul de acces (Codul SMS) pe telefon, vei fi taxat cu suma de 10.1 euro + TVA.
 • Pentru clientii Telekom: Trimite un sms la 7575 cu urmatorul text:
  • JVIS pentru inventarul de interese Self Directed Search
  • IST pentru testul de inteligenta Intelligenz-Struktur-Test 2000 R
  • BFQ pentru inventarul de personalitate Big Five Questionnaire
  Tariful unui SMS este de 10.1 euro + TVA). Vei primi inapoi un mesaj in care ti se va cere sa confirmi plata pentru accesul pe site trimitând textul DA la 75750 (Atentie! Numarul de confirmare are un 0 in plus fata de numarul la care ai trimis primul mesaj) moment in care vei fi taxat si vei primi codul de acces (Cod SMS). Costul total pentru o comanda in reteaua Telekom este 10.05 euro + TVA.

b) Utilizatorul acceseaza Site-ul, la pagina „Aplica acum”, unde urmeaza instructiunile de inregistrare pe Site. Isi scrie numele, codul primit prin SMS si codul imagine aparut pe ecran, ajungand astfel in sesiunea de testare.

c) Utilizatorul completeaza testul.

d) Dupa finalizarea completarii, Utilizatorul apasa butonul „Trimite testul”, moment in care va primi rezultatele pe adresa de e-mail furnizata sau le va putea deschide direct pe ecranul computerului sau device-ului de pe care a efectuat evaluarea.

6. Raspunderea Utilizatorului

Serviciul se adreseaza persoanelor cu varsta de cel putin 14 ani. Proprietarul nu va furniza Serviciul niciunei persoane care nu a implinit aceasta varsta.

Utilizatorul se angajeaza ca este proprietarul sau ca are acordul proprietarului telefonului si/sau al titularului abonamentului telefonic pentru a utiliza telefonul in scopul trimiterii SMS-urilor de achizitionare a testului.

Utilizatorul se angajeaza sa respecte intocmai instructiunile de pe pagina „Aplica acum”, precum si instructiunile de administrare specifice fiecarui test psihologic in parte. Utilizatorul intelege faptul ca profilurile interpretative nu il pot descrie in mod exact daca nu respecta aceste instructiuni si daca nu se implica in completarea testului. Utilizatorul este responsabil de modul de gestionare a codurilor si de protectia acestora fata de alte persoane. Un cod poate fi utilizat pentru o singura testare. In cazul in care Utilizatorul pierde codul primit prin SMS inainte de a se autentifica pe site si de a completa testul, sau daca pierde cel de-al doilea cod, cu care poate descarca profilul, nu va primi alte coduri si nici nu va primi banii inapoi.

7. Copyright si securitatea testului

Testele disponibile pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor. Reproducerea de catre Utilizator sau de catre orice alta terta persoana, in totalitate sau in parte, prin diverse medii electronice sau de alta natura, a acestora, fara acordul prealabil, scris al Proprietarului constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la o luna la doi ani sau cu amenda [art. 140 (1), legea 8/1996].

8. Preturi si modalitati de plata

Plata PrePay

Clientilor ce utilizeaza cartele Pre-Pay li se vor retrage in total 10.1 euro in Vodafone si Orange si 10.05 euro in Telekom. TVA-ul fiind achitat la achizitionarea creditului.

Plata Abonament

Clientilor ce utilizeaza un abonament li se vor retrage in total 10.1 + TVA euro in Vodafone si Orange si 10.05 + TVA euro in Telekom. TVA-ul urmeaza sa fie adaugat la factura aferenta lunii in care s-a efectuat comanda.

Cursul Leu-Euro este cel practicat de compania de telefonie mobila. In situatia in care Utilizatorul nu achita catre operatorul de telefonie mobila factura pentru abonamentul telefonic de pe care s-a efectuat plata, Proprietarul isi rezerva dreptul de a utiliza toate mijloacele si procedurile legale in vigoare pentru a recupera sumele restante. Recuperarea eventualelor sume restante din cauza neplatii facturii abonamentului telefonului de pe care s-a efectuat plata se supune legilor romane in vigoare.

9. Securitatea si confidentialitatea datelor

Proprietarul garanteaza ca datele personale colectate (numele, varsta, genul, numarul de telefon) si raspunsurile la teste sunt confidentiale. Acestea nu vor fi utilizate in alte scopuri decat furnizarea Serviciului (adica, generarea profilului psihologic solicitat). Datele nu vor fi comunicate unor terte parti, in niciun scop, nu vor fi vandute, distribuite sau inchiriate niciunei alte persoane fizice sau juridice.

Serverul este unul sigur si Proprietarul face tot posibilul ca aceste date sa nu ajunga la nimeni. Urmam proceduri standard pentru protectia informatiilor, atat in timpul completarii, cat si ulterior. Totusi, nicio metoda de transmitere a datelor nu este 100 % sigura, prin urmare nu putem garanta securitate absoluta.

10. Modificarea termenilor si conditiilor

Proprietarul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prezente fara o notificare prealabila. Prezenta varianta este cea mai recenta si cea in vigoare. Orice eventuale modificari ulterioare nu afecteaza in niciun fel persoanele care au completat si generat deja profiluri psihologice pe Site.

S.C. D&D Consultants Grup s.r.l.
Str. Grigore Moisil, nr. 42, sector 2 Bucuresti