Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

De ce sa te testezi?

Felicitari. Ai dat click unde trebuie. Aici vei gasi raspunsul la intrebarea: "Ce profesie mi se potriveste?"

Stim ca tu ai fost invatat de societate ca in viata nu faci doar ceea ce iti place. Noi credem ca te putem ajuta sa castigi bani facand ceea ce iti place. Primul pas pe acest drum este sa afli pentru ce esti potrivit cu adevarat.

De ce trei teste puse impreuna in ceea ce savantii psihologi numesc pretentios “baterie de teste”? Pentru ca un adevarat meserias/profesionist (cum vei fi si tu in curand) este un puzzle cu trei piese:

  1. interese – sau ce iti place sa faci;
  2. inteligenta – sau ce poti face si
  3. personalitate – sau cum iti place sa faci.

Spre deosebire de alte teste gratuite disponibile pe internet, care au ca scop principal divertismentul, rezultatele obtinute In urma testarii cu aceasta baterie profesionala de teste pot sa indice cu precizie cele mai potrivite domenii in care tu ai putea avea o cariera de succes.

Interese/SDS

De ce nu doar un test de interese/vocatie? Pentru ca acesta iti vorbeste doar despre ce iti place, dar nu iti spune si daca esti cu adevarat potrivit si inzestrat pentru asta.

SDS – testul nostru de interese ofera o imagine clara a intereselor tale si a domeniilor in care ti-ar placea sa lucrezi.

Inteligenta/IST

De ce nu doar un test de inteligenta? Pentru ca el iti arata cat si ce faci, dar nu si ce si cum iti place faci.
IST – testul nostru de inteligenta, evalueaza aptitudinea ta intelectuala generala (nivelul de inteligenta), precum si trei tipuri de inteligenta din structura sa: verbala, numerica si figurala. Intrebarile lui solicita utilizarea rationamentului si logicii in rezolvarea de probleme diverse.

Personalitate/BFQ

De ce nu doar un test de personalitate? Pentru ca felul in care preferi sa faci lucruri nu este o garantie a succesului. Ai nevoie sa stii si cat poti sa faci si in ce domeniu.

BFQ - Inventarul nostru de personalitate este reprezentantul european cel mai celebru al celei mai actuale teorii din domeniul studiului personalitatii umane, modelul Big Five. Conform acestei teorii care are in spate decenii de cercetari, personalitatea poate fi descrisa de cinci factori majori, aceiasi in orice cultura din lume: 1. Stabilitate emotionala; 2. Extraversie, 3. Deschidere mentala spre experienta; 4. Agreabilitate si 5. Constiinciozitate.

De ce toate trei?

Dacă vrei sa afli totul despre tine (legat de cariera, bineinteles) ar fi bine sa completezi toate cele trei teste. Fiecare dintre ele masoara o alta parte a intregului care esti tu atunci cand vine vorba de viitorul tau profesional. Impreuna putem gasi job-ul cu adevarat potrivit pentru tine, dar care sa iti aduca in acelasi timp atat satisfactii emotionale, cat si financiare.