Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

Despre noi

Serviciul PeMeserie este oferit de Testcentral / D&D Consultants, cel mai mare editor de teste psihologice stiinĊ£ifice din Romania, cu un portofoliu de peste 70 de instrumente in toate ariile evaluarii psihologice.

TestCentral este un proiect profesionist care contribuie de peste 10 ani la dezvoltarea psihologiei romanesti si a stiintelor asociate acesteia. Proiectul s-a concentrat evident pe zona de maxima competenta a membrilor sai: psihodiagnosticul si evaluarea psihologica. El include in componenta sa doua companii de consultanta specializate in adaptarea, etalonarea, publicarea si distributia nationala de instrumente psihometrice si teste psihologice: D&D Consultants Grup si Organizzazioni Speciali OS Romania.

Toate testele promovate de noi sunt instrumente psihometrice consacrate la nivel international, instrumente dovedite ca acte majore de creatie, semnate de profesionisti proeminenti, care au primit recunoasterea larga a comunitatii psihologice internationale.

Testele publicate de noi in Romania trec printr-o faza de traducere, adaptare culturala, validare si etalonare care dureaza intre 12 si 24 de luni; aceasta faza este coordonata intotdeauna in Romania de unul din profesionistii romani recunoscuti in domeniul spre care se concentreaza testul respectiv.

Adresandu-ne in mod traditional psihologilor, oferindu-le acestora instrumente de lucru, dorim ca prin PeMeserie sa facilitam accesul la testare psihologica in vederea orientarii profesionale direct persoanelor interesate.

Mai multe informatii despre despre noi puteĊ£i citi pe www.testcentral.ro.