Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

Adriana Georgescu

1) Short CV Studii / Experiența profesională relevantă în materie de psihoterapie / consiliere vocațională

Am susținut sesiuni de consiliere și workshop-uri în carieră individuale și de grup cu peste 150 de tineri și adulți. Începând cu 2012, sunt vicepreședinte al  organizației non-profitexplorerKid,  prin care concepem și implementăm proiecte de dezvoltarea carierei (www.fullbloom.ro) și de educație non-formală (www.copiiispunpovești.ro) pentru copii, adolescenți și adulți.

De asemenea, am publicat în calitate de co-autor mai multe lucrări științifice pe teme legate de utilizarea poveștilor în educație și carieră, dezvoltarea caracterului și perspectiva dezvoltării (growth mindset).

Am studii masterale de consiliere școlară și orientarea carierei la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, București. În plus, dețin certificările internaționale de consultant în carieră GCDF (Global Career Development Facilitator) și facilitator de sănătate mentală (Mental Health Facilitator) – acreditări oferite de către European Board for Certified Counselors / NBCC România. Sunt de asemenea formator autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii).

2) Care sunt realizările profesionale cu care vă mândriți cel mai mult în aria de psihoterapie / consiliere în carieră?

Deși cei care vin prima dată la consiliere în carieră au, în general, așteptări scăzute legate de utilitatea acestor ședințe, reușesc să realizez sesiuni interactive, să le captez interesul și să le stârnesc dorința de a ști și a de face mai multe pentru dezvoltarea carierei lor, precum și să-i sprijin pentru a-și pune obiectivele în practică.

3) Ce vă motivează cel mai mult în profesia de terapeut / consilier?

Îmi place să creez experiențe de învățare în care fiecare client să se dezvolte în direcția pe care o dorește, într-un mediu plăcut și sigur.

4) Mentionați o frază sau un motto care vă reprezintă ca profesionist. >

„The best way to predict the future is to create it” – Abraham Lincoln

5) Cum răspundeți la întrebarea unui potential client: De ce să vă aleg să fiți psihoterapeutul / consilierul meu?

Pentru că pot să te ajut să crezi mai mult în tine și să conștientizezi mai bine ce poți să realizezi. Pentru că pot să-ți ofer instrumentele și suportul necesar pentru ca tu să poți lua cea mai bună decizie pentru tine.

Date de contact:

adriana.georgescu@fullbloom.ro

0726 338 645

http://www.fullbloom.ro/

http://www.copiiispunpovesti.ro/