Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

Iulian Sirbu

1) Short CV – Studii / Experiența profesională relevantă în materie de psihoterapie / consiliere vocațională
2) Care sunt realizările profesionale cu care vă mândriți cel mai mult în aria de psihoterapie / consiliere în carieră?

Deschiderea unuia dintre primele cabinete private de consiliere în carieră din România, în 2009.

Am furnizat servicii de consiliere în carieră pentru mai mult de 800 de persoane cu vârsta cuprinsă între 15 și 55 de ani.

Am servit dezvoltarea domeniului consilierii în România din poziția de Membru în Consiliul Director al Asociației Consilierilor Români (în perioada 2013 - 2017) și din poziția de manager al NBCC România (organizație care administrează în România certificările Global Career Development Facilitator, Certified Supervision Professional și programul Mental Health Facilitator).

3) Ce vă motivează cel mai mult în profesia de terapeut / consilier?

Impactul pozitiv pe care îl pot avea în viața oamenilor prin consiliere, într-un timp scurt (1 – 5 întâlniri).

Privilegiul și responsabilitatea de a servi nevoile clienților mei de creștere, dezvoltare și autorealizare. Privilegiul de a servi uneori suferința umană.

Nevoia imensă existentă în România pentru serviciile de consiliere.

4) Mentionați o frază sau un motto care vă reprezintă ca profesionist.

”Succesul în carieră este o alegere!”

5) Cum răspundeți la întrebarea unui potential client: De ce să vă aleg să fiți psihoterapeutul / consilierul meu?

Am furnizat servicii de consiliere în carieră pentru mai mult de 800 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 15 și 55 de ani, în cei peste 6 ani de experiență în consiliere;

Am absolvit studii de masterat în domeniul consilierii în carieră și al consilierii școlare. De asemenea, din anul 2008 sunt certificat Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator) – singura certificare în consultanța în carieră din România recunoscută internațional. În anul 2017 am absolvit programul Mental Health Facilitator (MHF), program care mi-a dezvoltat abilitatea de a recunoaște o persoană cu dificultăți în zona sănătății mintale și de a-i acorda “primul-ajutor”.

Am practicat consilierea în carieră într-o varietate de medii și forme de organizare: freelancing, antreprenoriat, mediul corporate, proiecte cu finanțare europeană, proiecte de CSR, mediul ONG. Experiența mea profesională generală include poziții de execuție și poziții de management în contexte naționale și internaționale diverse: mediul corporate, mediul de stat, mediul ONG.

Mă informez și învăț permanent în domeniile consilierii în carieră, pieței muncii, Resurselor Umane și a mediului de business național și internațional. Consider că toți clienții mei trebuie să beneficieze de cele mai bune practici și de informații de ultimă oră din aceste domenii.

Date de contact:

iulian.g.sirbu@gmail.com

0724 214 702