Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

Loredana Georgeta Lăduncă

1) Short CV – Studii / Experiența profesională relevantă în materie de psihoterapie / consiliere vocațională

Experiență profesională de peste 15 ani dobândită în companii de consultanță românești și multinaționale, din care peste 7 ani ca manager și consultant al LCL Grup/ Financial Recruitment- recrutare și selecție profesioniști din domeniul financiar.

Încă din 2009 ofer servicii de consiliere în carieră în baza experienței practice și a pregătirii în acest domeniu prin absolvirea cursurilor LOMA (Life Office Management Association) și GCDF (Global Career Development Facilitator), USA. În iunie 2013 am obținut certificarea de Consilier Orientare în Carieră, certificare obținută dupa parcurgerea programului de training GCDF ce a fost standardizat de NBCC (National Board for Certified Counselors) și adaptat specificului fiecărei țări. Este certificat și în Romania de ANC (Agenția Națională de Calificări).

Training Pe Meserie, absolvit în 2016, pentru interpretarea instrumentelor psihometrice SDS (Self-Directed Search), BFQ (Big Five Questionnaire), IST (Intelligentz-Struktur-Test 2000 R), bază teoretică și studii de caz.

Experiența mea în domeniul consilierii este bazată atât pe cunoștințe și studii teoretice, cât și pe cazuri practice, ca urmare a ședințelor de consiliere individuală, pentru adolescenți, tineri și adulți.

2) Care sunt realizările profesionale cu care vă mândriți cel mai mult în aria de psihoterapie / consiliere în carieră?

Realizările mele profesionale în sfera consilierii în carieră sunt concentrate pe aspectul calității procesului de consiliere, aspect evidențiat în feedback-ul primit de la clienți. Realizările, dezvoltarea în plan profesional și personal a fiecarui client consiliat reprezintă împlinirea mea ca profesionist în domeniul consilierii în carieră.

3) Ce vă motivează cel mai mult în profesia de terapeut / consilier?

Fiecare caz de consiliere în parte reprezintă o provocare inedita pentru mine. Sunt motivată de orice reușită sau descoperire a clientului meu, de fiecare pas, de dorinta sa de schimbare, de conștientizarea transformărilor pozitive ca urmare a procesului de consiliere.

4) Mentionați o frază sau un motto care vă reprezintă ca profesionist.

„Tu ești singura persoana care își poate folosi abilitățile. Aceasta este o responsabilitate enormă pentru că în calitate de administrator al talentului și aptitudinilor tale, nu ai de ales. Ai fost înzestrat cu ceva ce doar tu poți dezvolta.” – Zig Ziglar

5) Cum răspundeți la întrebarea unui potential client: De ce să vă aleg să fiți psihoterapeutul / consilierul meu?

Sunt o persoană pozitivă, entuziastă, cu o experiență profesională și personală relevantă pentru procesul de consiliere în carieră.
Să ne cunoaștem! Îți voi fi un sprijin de nădejde pentru îndeplinirea obiectivului tău profesional.

Date de contact:

ll@consilier-cariera.ro

0754 072 901

www.consilier-cariera.ro

Blog: https://margelederoua.wordpress.com/