Alege pentru tine. Incepe cu incredere

Da testul care te va ajuta sa iei decizia corecta.
Astfel nu vei irosi ani de zile intr-o directie care nu e pentru tine.

Mădălina Zaharia

1) Short CV – Studii / Experiența profesională relevantă în materie de psihoterapie / consiliere vocațională

Sunt consilier și consultant în carieră GCDF – Global Career Development Facilitator și trainer MHF – Mental Health Facilitator – acreditări oferite de către European Board for Certified Counselors și NBCC România. Sunt formator autorizat ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări), cu studii masterale de: Consiliere școlară și orientarea carierei la Facultatea de Psihologie și Științele Educației și, respectiv, Marketing și comunicare în afaceri la Academia de Studii Economice, București. Am experiență extinsă în training, consiliere și mentorat (dezvoltarea carierei, comunicare, sănătate mentală), atât în mediul de business, cât și în cel educațional, atât în situații de unu la unu, cât și de grup. Începând cu 2012 am co-fondat și conduc organizația non-profit explorerKid prin care concepem și implementăm proiecte de dezvoltarea carierei (www.fullbloom.ro) și de educație non-formală (http://www.copiiispunpovesti.ro) pentru copii, adolescenți și adulți.

2) Care sunt realizările profesionale cu care vă mândriți cel mai mult în aria de psihoterapie / consiliere în carieră?

Feedback-ul foarte bun primit de la cei peste 500 de tineri și adulți cu care am avut sesiuni de consiliere în carieră individuale și de grup sau activități de formare. Atelierele dezvoltate și susținute pe teme precum Poveștile personale și cariera, Gestionarea stresului, Piața ascunsă a muncii, Selecția și recrutarea, Dezvoltarea abilităților de muncă în echipă, Cum să te pregătești pentru interviuri sau Networking.

Sunt co-autor al manualului de consiliere „Consiliere și orientare în carieră – Program de intervenție pentru studenți”, Editura Universitară, 2015 – capitolele Poveștile personale și cariera, Perspectiva dezvoltării și Dezvoltarea trăsăturilor de caracter.

Bursa câștigată de la Fundația NBCC (National Board for Certified Counselors) pentru a susține domeniul consilierii în carieră în România.

3) Ce vă motivează cel mai mult în profesia de terapeut / consilier?

Reușita celor cu care lucrez de a-și construi și a se bucura de propriul drum în muncă și viață – de a-și crea o viață productivă, plină de semnificație și mulțumire și o carieră construită în jurul intereselor și valorilor lor. Reușita de a ajunge să fie cea mai bună variantă a lor înșiși.

4) Mentionați o frază sau un motto care vă reprezintă ca profesionist.

Cel mai adesea acțiunea duce la inspirație, așa că începe acum – nu va exista niciodată un moment mai bun. Fă ceea ce poți face, cu ceea ce ai, în timpul pe care îl ai, în locul în care ești.

5) Cum răspundeți la întrebarea unui potential client: De ce să vă aleg să fiți psihoterapeutul / consilierul meu?

Indiferent de momentul în care te afli: ești la început de drum, ești nemulțumit de propria carieră și vrei să o schimbi sau doar să o înviorezi, vrei să începi să lucrezi pe cont propriu sau vrei, pur și simplu, să faci și altceva decât ce faci în prezent,  îți facilitez găsirea propriilor răspunsuri la întrebările importante referitoare la munca și viața ta.
Nu voi veni cu o rețetă fermecată, nu îți voi citi viitorul în globul de cristal, nu voi hotărî în locul tău în ceea ce privește educația și cariera ta. Aceasta este numai și numai responsabilitatea ta, dar te voi ajuta să ajungi la cea mai bună decizie de acum. Te voi sprijini să-ți urmezi decizia luată, să-ți faci un plan și să-l adaptezi pe parcurs – te voi încuraja, te voi inspira, te voi informa, îți voi adresa întrebări care să te apropie de găsirea unor răspunsuri potrivite, te voi ajuta să vezi lucrurile din perspective noi, să ajungi la puncte de vedere la care poate nu te-ai fi gândit altfel.

Date de contact:

madalina.zaharia@fullbloom.ro

0722 191 448

http://www.fullbloom.ro/

http://www.copiiispunpovesti.ro/